Η Εταιρεία
Προϊόντα
Πελάτες
Νέα Προϊόντα
Νέα
Επικοινωνία
 

Η εταιρεία Γ. ΣΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ - SAFco HELLAS ιδρύθηκε στο Κερατσίνι το 1970 από τον Γιώργο Σπανό.

Αρχικά η εταιρία εξειδικευόταν στην κατασκευη & εμπορία εργαλείων κοπής - συγκόλλησης με οξυγόνο. Αργότερα, το 1980 επεκτάθηκε και στην κατασκευή - εμπορία - εισαγωγή υλικών οξυγονοθεραπείας. Το 1994 και 1995, εισέρχονται στο δυναμικό της, ο γιός και η κόρη του Γιώργου Σπανού, Νίκος και Ευγενία αντίστοιχα. Το 2000 η οικογένεια Σπανού σε συνεργασία με τον Θανάση Γεώργαρη, ιδρύουν ακόμα μια εταιρεία με μοναδικό της αντικείμενο την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της SAF Γαλλίας στην ελληνική αγορά.

Σήμερα είμεθα μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες στον τομέα Ειδών Συγκολλήσεως & Κοπής Μετάλλων, καθώς  στην  γκάμα  μας  υπάρχουν  ετοιμοπαράδοτα  μηχανήματα της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας έτοιμα να καλύψουν κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη σας. Ομοίως, πλέον εξειδικευόμαστε και στον τομέα των φιαλών πεπιεσμένων αερίων για βιομηχανική και ιατρική χρήση, ενώ συνεχίζεται αδιάλειπτα για την τέταρτη δεκαετία η παρουσία μας στον χώρο της οξυγονοθεραπείας.

Η Γ. ΣΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ - SAFco HELLAS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα εταιρίες οι οποίες είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες για την ποιότητα τους τοσο στον τομέα των βιομηχανικών όσο και τον ιατρικών προιόντων. Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της πληροφόρηση, εύκολη επικοινωνία και συναλλαγή, καθώς με την δυναμική της ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο Αντιπροσώπων και Μεταπωλητών.

Με την ολοκλήρωση ενός ακόμη κτιρίου για τις ανάγκες της καθώς και των νέων αποθηκευτικών χώρων, οι ιδιόκτητες συνολικές εγκαταστάσεις μας καλύπτουν 1.180 τ.μ. και φιλοξενούν αποκλειστικά Υλικά Συγκολλήσεως και Κοπής Μετάλλων, Φιάλες παντός τύπου και Υλικά Οξυγονοθεραπείας.

 
Με εκτίμηση,
   Νίκος Σπανός
Αρχική σελίδα ::: Επικοινωνία ::: Site Map 
Γ. ΣΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ
Λ. Δημοκρατίας 101-103
187 55 Κερατσίνι - Πειραιάς
Τηλ: 210 4326026 - 210 4316235    fax:210 4329257
E-mail: spanosg@otenet.gr
@ Spanos Design 2014